В половин България мъжете, станали татковци, почерпиха с Каменица по повода
юни 6, 2022

В половин България мъжете, станали татковци, почерпиха с Каменица по повода

В почти половината от населени места в България мъжете, станали татковци, са почерпили с Каменица по щастливия повод. Това показват данните от кампанията „Каменица за татко“, която се проведе в периода от 1-ви септември 2021 г. до 31-ви януари 2022 г.

Над 21 000 участника се регистрираха за целия период на кампанията, а адресите, на които получиха своите стекове Каменица с по 24 бутилки от 330 мл., са в 2228 населени места от общо около 5000 с постоянно живеещи в тях хора на територията на България.

„Много сме щастливи, че кампанията „Каменица за татко“ зарадва бащи от буквално всички краища на страната. Получихме уникални регистрации от над 2200 населени места, което е доказателство, че изпълнихме желанието си да бъдем до татковците в този важен и емоционален момент за тях“, обясниТодор Асенов, Бранд мениджър „Каменица“.

Съвсем логично населените места с най-много почерпили с Каменица са големите градове като София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе. Впечатляващ е фактът, че в над 900 малки населени места има по един баща, който се е регистрирал и е получил стек Каменица. Най-малкото населено място, откъдето има регистрирал се баща в кампанията, е село Съботковци с 42-ма жители по официални данни.

Сред татковците, получили стек Каменица за почерпка, има и много верни фенове на бранда като трикратен шампион от турнира „Каменица Фен Купа“, както и двукратен участник във финалните двубои на турнира.  

Наздраве за татковците с Каменица! Каменица – всяка глътка има история!